Despre Noi

Despre noi putem spune: CleanCod este o firma de curatenie din Bucuresti care activeaza in Bucuresti si Ilfov. Politica noastra este de a satisface si depasi asteptarile clientilor nostri. Oricare ar fi nevoia ta in domeniul curateniei CleanCod are solutia. Tratam curatenia cu multa atentie si pasiune, lucru apreciat de clientii nostri. Noi venim in ajutorul dvs. cu servicii de curatenie pentru a va oferi timp liber si confort deplin in propria locuinta sau birou.

cleninpol-2Personalul nostru este bine organizat, dupa programe de lucru flexibile, fiind echipat corespunzator, cu uniforme personalizate si echipamente de protectie în functie de anotimp si de specificul lucrărilor de curatenie.
In selectarea personalului tinem cont de recomandarile ultimului loc de munca, punand accent pe seriozitate, responsabilitate si calitatea prestatiei.
Personalul este bine instruit periodic in privinta tehnicilor de lucru si a utilizarii detergentilor si utilajelor in activitatile de curatenie.
Oferim servicii de curatenie si dupa constructor.
De asemenea, angajatii sunt instruiti in conformitate cu Normele de Protectia Muncii, legislatia sanitara si regulamentul de ordine interioara al clientilor.

CleanCod, firma de curatenie din Bucuresti.

Curatenia efectuata la intervale regulate asigura o durata de viata semnificativ mai mare a covoarelor, mochetelor, tapiteriilor si obiectelor de mobilier. Stim sa rezolvam cu promptitudine orice tip de curatenie pentru ca in structura noastra avem o buna organizare. Eficienta, flexibilitatea si profesionalismul sunt principiile noastre de baza. CleanCod  prețuieste timpul dumneavoastra drept pentru care va pune la dispozitie servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru locuinte, vile, gradinite, cabinete medicale, birouri, saloane de infrumusetare, amasade si consulate.